Miten strategia toimii?

Trend Switch -taistelustrategia

Tämä strategia suosittelee, että aloitat tasaisen vedonlyönnin ja vaihdat siksak-alueen (pelaajien ja pankkiirien väliset muutokset) ja räisyilevät pelaajien ja pankkiirien trendien välillä. Selitetään tätä vähän. Baccarat-kengissä on erilaisia suuntauksia; siksak-vyöhyke on trendi, jossa pelin tulokset ovat enimmäkseen siksakkia. Siksakit ovat muutoksia tai kyljyksiä, joita tapahtuu pelaajien ja pankkiirien välillä. Tämä vyöhyke koostuu 1. On tärkeää mainita, että nämä tulokset joskus hajoavat siksak-tilasta, joka puolestaan muodostaa pelaajan tai pankkiirin juovat. Kun nämä juovat eivät jatku, siksak-alue hallitsee automaattisesti. Räväsyiset pelaajat ja pankkiirit aloittavat teknisesti kolmannelta riviltä ja jatkaa eteenpäin.
Tässä tapauksessa, vaikka 1. ja 2. rivi näyttää tuloksia, tulokset ovat yleensä lyhyt tapahtuma, koska siellä on voimakkaasti räisyisiä pelaajia ja pankkiireita pystysuunnassa, takaa taakse. Tämä tarkoittaa, että 1. ja 2. rivit täyttyvät tulostaululla vain muutostuloksina, eli pelaajasta pankkiiriin ja päinvastoin. Harvoin kengän kuviossa näkyy pieni siksak-alueen juova ilman pankkiirin tai pelaajan juonenmurtoja. Nämä lyhyet siksak-vyöhykkeen breakoutit voidaan jättää huomiotta, koska ne ovat lyhytikäisiä täpliä. Tämän lisäksi se voidaan jättää huomiotta, koska räivät pankkiirit ja pelaajat hallitsevat peliä.

Riko nelinpelin Baccarat-strategia

Tällä strategialla on potentiaalia voittaa talon etu merkittävästi. Ottaen huomioon, että noin 85% yleisistä Baccarat-kenkätuloksista muodostuu siksakkijuomista, joissa on sekoitus pelaajia ja pankkiireita, sekä siksak-juovia, pelaajat voivat voittaa talon edun. Tämä johtuu siitä, että kun pelaat häviävässä kengässä, tiedät varmasti ajoissa ja voit välttää sen. Ymmärrä, että suurinta osaa kengistä hallitsevat kaksinkertaiset tulokset. Toiseksi Banker- tai/ja Player-juovat voivat esiintyä klusterissa, joka tuottaa takaisin takaisin lyhyen matkan päässä toisistaan. Tätä baccarat-strategiaa varten aloita tasainen vedonlyönti ja noudata sitä siksak-alueen sääntöjen ja juovan pelaajan ja pankkiirin sääntöjen mukaisesti. Tässä tilanteessa, jos häviät kahdesti trendissä, älä pysähdy ja odota liipaisinta, vaihda vain toiseen trendiin. Kun sisällytät seuraavan strategian, josta puhumme pian, voit aloittaa pelaamisen kuin ammattilainen. Huomaa, että täydellisen pysäytyshäviön on oltava hieman laajempi; Tee se 12 ja anna kohteen olla yli 8-yksikön ympärillä. Tämän strategian avulla voit tehdä voittoa molemmista trendeistä säilyttäen samalla kontrollisi. Tämä tarjoaa sinulle mukavan salaisen tuplaushetken ja on korkeat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteesi noin 65% todennäköisyydellä, kun taas todennäköisyys saavuttaa tavoitteesi ja päästä voittoon on noin 85% kahdessa kolmesta kengästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *