Pokerin säännöt

Peruspokerin pelaamisen oppiminen ei ole niin vaikeaa kuin monet ajattelevat. Yleensä on kahta tyyppiä: Stud Poker ja Draw Poker. Näiden pelien säännöt ovat melkein identtiset ja molemmat on esitetty tässä.
Stud Pokerissa jokaiselle pelaajalle jaetaan viisi korttia (tai seitsemän joissakin peleissä). Pelaajat arvioivat sitten suhteellisen vahvuutensa ja vedonlyönninsä. Pelaaja, jolla on eniten pelimerkkejä, voittaa, ellei joku muu ole halukas vastaamaan pelaajan panosta. Tässä tilanteessa kaksi jäljellä olevaa (tai useampaa) pelaajaa näyttää korttinsa. Paras käsi voittaa kaikki pelimerkit.

Tarvitsetko pelimerkkejä pelin aloittamiseen?

• Amazonin suosikkipokerisarjassa on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi
• Draw Pokerissa jokaiselle pelaajalle jaetaan viisi korttia, mikä johtaa panostuskierrokseen. Loput pelaajat voivat sitten yrittää parantaa käsiään vaihtamalla enintään kolme korttia kolmesta uudesta korttipakasta. Jos pelaajalla on ässä, hän voi vaihtaa kaikki neljä muuta korttiaan, jos hän niin haluaa.
• Vedonlyöntikierrokset toimivat seuraavasti: Jokaisella pelaajalla on neljä vaihtoehtoa jakajan vasemmalla puolella:
Nosta – Pelaaja, joka luulee olevansa hyvä käsi (tai haluaa muiden pelaajien uskovan, että hänellä on hyvä käsi), voi kasvattaa panoksia, joita tarvitaan pelaamisen jatkamiseen.
Taitto – Pelaaja, joka ajattelee, että kätensä ei ole tarpeeksi hyvä voittoon ja joka ei halua lyödä vetoa talletetusta summasta, voi sijoittaa korttinsa. Hän ei voi voittaa kättä, mutta hän ei myöskään menetä enempää pisteitä.
• Soitto – Kun pelaaja on korottanut, jokaisen pelaajan on päätettävä korotetaanko uudelleen, taitetaanko ja taitetaanko tai maksetaan, mikä on yhtä suuri kuin soittimen äänittämä summa.
• Hallinta – Jos kukaan ei ole korottanut jatkamisen edellyttämää määrää, pelaaja voi sietää hallitsemalla tai siirtämällä panostustaan.
• Vaikka pokeripeleissä on monia muunnelmia, samat perussäännöt koskevat melkein kaikkia. Jokainen pelaaja saa yleensä viisi tai seitsemän korttia. Pelaajat yrittävät muodostaa parhaan mahdollisen viiden kortin pokerikäden (katso alla). Jokaisella pokeripelillä on sama käsien hierarkia, ja paremmat kädet ovat harvinaisia ​​ja vaikeampia saavuttaa kuin pienemmät kädet.
• Yksittäiset kortit luokitellaan parhaasta huonoon. Kortin sijoittaminen usein rikkoo arvonnan, jos kaksi pelaajaa saavuttaa saman käden. Ässä on arvokkain kortti. Sieltä se menee laskevassa järjestyksessä: Kuningas, Kuningatar, Jack, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2.
• Päämäärä
• Pelaa näitä pelejä yhdessä ilman pelimerkkejä tai rahaa ja anna lasten yrittää hallita käden tunnistamista ja asianmukaista peliä. Vanhemmat lapset nauttivat usein pelimerkistä ilman rahaa. Pelkkä voittaminen saamalla suurin pino riittää.

Pelaa palkinnolle

Yksi niistä asioista, joista vanhemmat lapset nauttivat pokerista, on kaikki sen mukana tulevat hämmästyttävät asiat. He rakastavat sitä, jos hajotat vihreän huovan ja oikeat pokerimerkit ja annat ystävälliselle kotipelille tunnelman tapahtumasta. Älä ansaitse pelimerkkejä rahan arvosta, mutta anna pieni palkinto henkilölle, jolla on eniten pelimerkkejä. Koko perheellesi on hauskaa.