Yksipuolisen -strategian raja

Strategia 1: Yksipuolinen -strategia

Pelin pinnalla toinen puoli; pelaaja tai pankkiiri, se voi näyttää hieman liian perusasialta, mutta sinun ei pitäisi koskaan aliarvioida tämän strategian vahvuutta. Oikein käytettynä mahdollisuus päästä voittoasemaan yhden kahdesta -kengästä, joissa olet kiinni, on noin 3:1. Tämän lisäksi mahdollisuus, että kasinokassasi viipyy breakeven-tasolla, on noin 4:1.
Tosiasia tässä strategiassa on se, että pelin molemmat puolet; pankkiirilla tai pelaajalla, jossain vaiheessa kengän aikana, on etu, vaikka ei niinkään. Tämä tapahtuu noin kahdeksassa kymmenestä kengästä. Toisin sanoen valitsemasi puolen mahdollisuuksilla on varmasti hyvät mahdollisuudet edetä yhdellä tai useammalla yksiköllä. Jos olisit suunnitellut litteää vetoa, tarvitset vähintään kolme yksikköä voittaa työntääsi vastakkaisen puolen edelle, jotta saat luottamuksen reunan edistyä ja muodostaa mielipiteen, jonka strategia tarjoaa.

Yksipuolisen strategian käyttö

Aloita vedonlyönti uuden -kengän alussa. Kun huomaat, että tulokset ovat sinua vastaan; Pysykää hengästynenä aktivoimalla pysäytyshäviö. Älä anna itsesi menettää enempää kuin kolme peräkkäin tuplausyksiköitä tai tasaisia vedonlyöntiyksiköitä. Kun olet hävinnyt jopa kolme kertaa, on suositeltavaa lopettaa vedonlyönti. Odota, kunnes puolesi ilmestyy uudelleen, ja anna tämän olla merkkisi aloittaa vedonlyönti puolellasi uudelleen. Aseta pelin alussa tavoite, jonka haluat saavuttaa yhdellä kengällä. Kannattaa harkita yli 5 yksikön voittoja. Jos voit, voit ajaa enemmän, mutta aluksi tavoite 5 + yksikkö voittaa. Sinun pitäisi olla valmistautunut ja odottaa vastapuolen paluuta. Joten sinun täytyy olla varma, kuinka pitkälle voit mennä ja kuinka paljon sinulla on varaa menettää. Älä taistele vuorovettä vastaan, kun sinun ei oikeastaan tarvitse. Ota sen sijaan tekemäsi voitot ja etsi toinen pöytä. Jos tuet Bankerin puolta, muista, että on olemassa palkkio, joka maksetaan, kun pankkiiri voittaa useimmissa -pöydissä. Vaikka tällä ei ehkä ole mitään vaikutusta tavoitteisiisi ansaita rahaa, se voi ehdottomasti täsmätä, jos löydät tehokkaan pelaajan ohittavan kengän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *