Strategia kolikkopelien pelaamiseen

Ilmaus “hedelmäpelistrategia” saa joidenkin pelaajien silmät palamaan lukemattomien rikkauksien mahdollisuudesta. Muille se on suunnilleen yhtä järkevää kuin “laskuvarjohyppy ilman laskuvarjostrategiaa”.
Tästä polarisoivasta aiheesta on jo pitkään keskusteltu pelaajien keskuudessa. Jotkut väittävät, että erilaisten strategioiden käyttö voi antaa pelaajalle pitkän aikavälin edun, kun taas toiset hylkäävät hölynpölyn käsitteen.

Riippumatta siitä, millä aidan puolella olet, toivomme, että tämä artikkeli voi valottaa enemmän aihetta. Tutkimme useita lähtö- ja saapumisaikastrategioita, selitämme, kuinka modernit pelit toimivat, ja hajottavat joitain suosituimpia myyttejä.

Kuinka hedelmäpeli toimii

Ennen kuin voit edes ajatella strategian soveltamista, se auttaa sinua tuntemaan peliautomaatin toiminnan. Tässä osiossa esitämme perustiedot pelien sisäisestä toiminnasta, joka tunnettiin aikoinaan nimellä “hedelmäpelit”.

Kaikkien nykyaikaisten peliautomaattien pääelementti on satunnaislukugeneraattori. Ollakseen täysin oikea, satunnaislukugeneraattori on itse asiassa funktio, kun taas kuhunkin korttipaikkaan asennettu siru tunnetaan nimellä EPROM (tai “pyyhittävä ohjelmoitava vain luku -muisti”). Yksinkertaisuuden vuoksi useimmat ihmiset viittaavat EPROM: iin satunnaislukugeneraattoriksi, minkä teemme tämän artikkelin loppuosassa.

Mikä on satunnaislukugeneraattori?

RNG soittaa jatkuvasti sarjan numeroita, ja tulos voi vaihdella pienistä kymmeniin miljardeihin. Tämä toiminto tapahtuu riippumatta siitä, pelataanko konetta, mikä tarkoittaa, että kukin kasinon kerroksen hallitsematon hedelmäpeli tuottaa useita numeroita millisekunnissa.
On myös huomattava, että luotuja numeroita ei mitenkään määritä potentiaalisen jättipotin koko, talletettujen hyvitysten määrä tai pelikortin käyttö. Olosuhteista riippumatta tietokone sylkee numeronsa puolueettomasti.

Kun numero on luotu, se jaetaan kaavalla, joka on ohjelmoitu hedelmäpelin sydämeen. Tuloksena oleva luku vastaa konerullan “telaa”.
Mikä on pysäkki?

Kuten nimestä voi päätellä, pysäkki on pysäkki tietueelle. Tämä voi olla kirsiasymboli, tyhjä tila tai suositun elokuvahahmon kasvot lisensoidussa pelissä.

Vanhemmilla lähtöpisteillä oli vähemmän pysähdyksiä, usein noin 10 per rulla. Se on muuttunut huomattavasti viime vuosikymmeninä, ja nyt kaikki 25-50 pysähdyksestä on yleistä. Syynä tähän on, että vanhan koulun lähtökohdissa oli kiinteät kuvat rullilla, kun taas videokolikkopelit voivat tuottaa virtuaalikuvakkeita tarpeen mukaan.

Kun peli luodaan tehtaalla, jotkut symbolit ohjelmoidaan näkymään useammin kuin toiset. Tätä prosessia kutsutaan “punnitsemiseksi” ja se on tärkein syy siihen, miksi tuotanto ei maksa suuria summia kahden kierroksen välein. Oletetaan esimerkiksi, että tarvitset kolme “jättipotti” -symbolia saadaksesi hyvän palkkapäivän, mutta jokainen näistä kuvakkeista näkyy (keskimäärin) vain 100 kierroksen välein. Vaikka todennäköisyys saada yksi ei ole suuri, todennäköisyys saada kaikki kolme olisi yksi miljoonasta.

Kuinka peliautomaatit toimivat?

Peliautomaattien todellinen peli tapahtuu eri tavalla kuin useimmat pelaajat ajattelevat. Koska peli tuottaa jatkuvia numeroita, sinun tarvitsee vain valita uusin satunnaisesti luotu numero valitsemalla linkouspainike. Kun olet valmis, vieritykset pyörivät ja lopettavat lopuksi näyttääksesi näitä numeroita vastaavat kuvakkeet.

Pyöräytyksen todellinen tulos tapahtuu, kun asiakas painaa painiketta, kun satunnaisesti luotu numero valitaan. Nämä numerot vastaavat kelojen eri pysähdyksiä, ja jotkut kuvakkeet painotetaan näkymään useammin kuin toiset.

Comments are closed.